Træterrasser

 • Hjem
 • Træterrasser

​Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer med glæde ud til dig, for at tage en snak og danne et overblik over tømreropgaven – og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, på netop din tømreropgave

  KJÆRBYG ApS bygger din træterrasse, præcis som du vil have den.

  Drømmer du om en ny træterrasse? Et dejligt sted udendørs, hvor du kan nyde solen og den friske luft på din egen grund? Det skulle nok kunne lade sig gøre!

  Kjærbyg ApS bygger din træterrasse, præcis som du vil have den. En træterrasse i forbindelse med dit hus eller et sted i din have.

  Skal terrassen være med eller uden overdækning, indbyggede siddepladser, trappe ned til haven eller skal den udformes i en særlig form? Der er mange muligheder. Brædderne kan lægges i særligt mønster, og du kan vælge mellem trykimprægneret træ, hårdt træ, lærketræ, fyrretræ, og mange andre træsorter. Det er som regel både et spørgsmål om stil, holdbarhed, og pris. 

  Vi vejleder dig og giver dig sparring, når du skal sammenligne og afveje de forskellige løsninger og materialer. Der er fordele og ulemper ved alt. Vi hjælper dig med at finde en løsning, som matcher dit budget og dine ønsker om stil, vedligeholdelse, rengøring, mv.

  Kontakt os i dag, hvis du ønsker en lækker træterrasse. Så sætter vi en aftale i kalenderen, og du behøver ikke vente længe, før du kan nyde solen udenfor på din egen terrasse.

  Alt inden for træterrasser i Randers, Århus, Aalborg og Horsens!

  Vælg os, fordi…

  Vi holder, hvad vi lover

  Hos Kjærbyg ApS lægger vi vægt på at overholde de aftaler, vi har indgået med dig som kunde. Det gælder både i forhold til mødetidspunkter, deadlines og budgetramme for projektet.

  Vi har erfaringen

  Vi har arbejdet i branchen i over 10 år og har igennem årene oparbejdet en solid og god erfaring og ekspertise, som nu kommer dig til gode som kunde i form af sikre og stabile løsninger.

  Vi er løsningsorienterede

  Vi er fulde af gode idéer og inspiration, hvis du ønsker sparring, idéer og vejledning til dit projekt. Det handler for os om at finde den bedste løsning til lige netop dig og dit projekt.