Om os

Om os

Effektivt og professionelt tømrerfirma

Kjærbyg ApS er et professionelt tømrerfirma i Randers, som ejes og drives af tømrermester Michael Kjær. Michael Kjær har været i branchen siden 2010 og startede virksomheden Kjærbyg ApS i 2014.

Med virksomhedens adresse i Randers har vi naturligt mange kunder i Randers og omegn. Vi kører dog også gerne efter opgaverne i store dele af Jylland – fra Aalborg i nord til Horsens i syd, samt til Århus og Grenå i øst.

Vi har pt. to dygtige tømrere ansat og med vores ’tre mand høj’ har vi god mulighed for effektivt at påtage os lidt større entrepriser og opgaver.  

Vi tager os som udgangspunkt af alle tømreropgaver. Små som store opgaver. Dertil kommer totalentrepriser, hvor vi gerne tager os af ansvaret, styringen og kontakten med dig som kunde.

Vi er dog heller ikke blege for at overlade kundekontakten til andre, når vi påtager os rollen som underentreprenør.

Så uanset om du er privat kunde eller storentreprenør, så er du velkommen til at kontakte os.

Vi tager under alle omstændigheder ansvar for at levere kvalitetsarbejde inden for de aftalte rammer. Det gælder både som projektleder på en totalentreprise og som underentreprenør i forbindelse med et større byggeri.

Effektivt og professionelt tømrerarbejde. Vi udfører arbejdet ordentligt og til tiden!

Ring og få en snak med os om din opgave. Så er vi i gang!

Vi holder, hvad vi lover

Hos Kjærbyg ApS lægger vi vægt på at overholde de aftaler, vi har indgået med dig som kunde. Det gælder både i forhold til mødetidspunkter, deadlines og budgetramme for projektet.

Vi har erfaringen

Vi har arbejdet i branchen i over 10 år og har igennem årene oparbejdet en solid og god erfaring og ekspertise, som nu kommer dig til gode som kunde i form af sikre og stabile løsninger.

Vi er løsningsorienterede

Vi er fulde af gode idéer og inspiration, hvis du ønsker sparring, idéer og vejledning til dit projekt. Det handler for os om at finde den bedste løsning til lige netop dig og dit projekt.