Tagarbejde

Skal du have nyt tag på dit hus? Så er du i trygge hænder hos KJÆRBYG ApS!

Vi sørger for, at du får lige præcis det tag over hovedet, som du ønsker. Og vi lægger det stabilt og smukt, så du kan glæde dig over det i mange år frem.

Vi tilbyder alt inden for renovering af tage til helt nye tage i forbindelse med nybyggeri.

Alle former for tage og tagtyper: Sadeltage og flade tage, tage med ensidet hældning og alle tænkelige hældningsgrader på taget.

Tag i alverdens forskellige materialer: Tagpap, tagsten af tegl eller beton, ståltage, eternittage.

Vi vejleder dig naturligvis altid gerne om de forskellige muligheder, samt fordele og ulemper ved tagtyperne og de forskellige materialevalg. Afhængigt af det eksisterende tags stand og valget af nyt tag, kan vi i nogle tilfælde bruge det eksisterende tag som undertag for det nye. Det er alt sammen noget vi vurderer og taler med dig om, når vi besigtiger opgaven.

Hvis du sammen med det nye tag ønsker at tilføje huset en kvist eller et nyt tagvindue, ovenlys eller noget helt fjerde, så finder vi også ud af det. Vi sørger desuden for inddækninger med zink ved kviste og skorstene mv. Det samme gælder loftsisolering i forbindelse med udskiftningen af taget, hvor vi sikrer at din isolering lever op til gældende regler og forskrifter på området.

Vi kommer altid gerne ud og får en snak med dig om dit kommende tag. Så kan vi tale om mulighederne og vi kan give et realistisk tilbud, der tager højde for dine ønsker og dit budget.

Nyt tag i Randers, Århus, Aalborg eller Horsens? Kontakt Kjærbyg ApS i dag!

Nyt tag i Randers
Døre/ Vinduer i Randers

3 gode grunde til at vælge

KJÆRBYG ApS

L

Vi holder, hvad vi lover

Hos Kjærbyg ApS lægger vi vægt på at overholde de aftaler, vi har indgået med dig som kunde. Det gælder både i forhold til mødetidspunkter, deadlines og budgetramme for projektet.

L

Vi har erfaringen

Vi har arbejdet i branchen i over 10 år og har igennem årene oparbejdet en solid og god erfaring og ekspertise, som nu kommer dig til gode som kunde i form af sikre og stabile løsninger.

L

Vi er løsningsorienterede

Vi er fulde af gode idéer og inspiration, hvis du ønsker sparring, idéer og vejledning til dit projekt. Det handler for os om at finde den bedste løsning til lige netop dig og dit projekt.

Galleri

UDVALGTE ARBEJDSOPGAVER

Se flere billeder