Totalentreprise

 • Hjem
 • Totalentreprise

​Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer med glæde ud til dig, for at tage en snak og danne et overblik over tømreropgaven – og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, på netop din tømreropgave

  Totalentreprise i Randers flot resultat og nem proces

  Døre & vinduer i Greve

  Hvem skal tage sig af byggeriet af dit nye hus eller din tilbygning? Hvem skal stå for totalrenoveringen af dit køkken, dit badeværelse, hele boligen eller istandsættelsen af førstesalen?

  Det skal Kjærbyg ApS naturligvis!

  I hvert fald hvis du bor et sted i Østjylland, i Randers, Århus, Aalborg eller Horsens!

  Kjærbyg ApS påtager sig ansvaret for dit byggeri eller din renovering. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om noget. Vi sørger for alt i forbindelse med dit byggeri.

  Det gælder alt fra de første skitser og beregninger, samt ansøgning om byggetilladelsen, til indhentning af priser og koordinering med alle de involverede parter, der skal løse deres del af opgaven. Vi holder styr på det hele for dig, så projektet forløber godt og gnidningsfrit.

  Med et godt netværk af dygtige håndværkere, bygningskonstruktører, ingeniører, arkitekter og energirådgivere sammensætter vi et professionelt team, som har alle de kompetencer, der skal til for at skabe et godt resultat. Vores fornemste opgave er at føre dine drømme ud i livet og sikre kvaliteten i det byggeri, vi har ansvaret for. 

  Så hvad gælder opgaven? Vi glæder os til at høre om dine tanker og dit projekt. Ring til os, så vi kan få en snak og aftale det første møde. Det er naturligvis ganske uforpligtende.

  Vælg os, fordi…

  Vi holder, hvad vi lover

  Hos Kjærbyg ApS lægger vi vægt på at overholde de aftaler, vi har indgået med dig som kunde. Det gælder både i forhold til mødetidspunkter, deadlines og budgetramme for projektet.

  Vi har erfaringen

  Vi har arbejdet i branchen i over 10 år og har igennem årene oparbejdet en solid og god erfaring og ekspertise, som nu kommer dig til gode som kunde i form af sikre og stabile løsninger.

  Vi er løsningsorienterede

  Vi er fulde af gode idéer og inspiration, hvis du ønsker sparring, idéer og vejledning til dit projekt. Det handler for os om at finde den bedste løsning til lige netop dig og dit projekt.