Isolering

​Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer med glæde ud til dig, for at tage en snak og danne et overblik over tømreropgaven – og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, på netop din tømreropgave

  Få solid og holdbar isolering af en professionel tømrer

  Spar på varmeregningen med en efterisolering
  Isolering er en af de vigtigste ting i et byggeri. I nybyg er det med til at sikre en lav varmeregning og et sundt indeklima. Men det er også et af de steder, hvor der er sket en meget stor udvikling. I ældre huse er der ofte ikke tilstrækkelig med isolering i vægge eller tage. Derfor kan være mange penge at spare ved at få efterisoleret. Vælger du os hos Kjærbyg, er du sikker på at få en professionel og imødekommende tømrer. Vi isolerer og efterisolerer din bolig til en god og skarp pris.

  Vi tilbyder isolering af:

  • Skillevægge
  • Tage
  • Nybyg
  • Ydervægge

  Vælg en budgetvenlig isoleringsløsning
  Hos Kjærbyg laver vi også budgetvenlige løsninger, der samtidig holder sig til vores kvalitetsstandard. Med en indblæst isolering får du en budgetvenlig isolering eller efterisolering, da det kræver færre mandetimer. Vi laver den type isolering, der passer til dine ønsker og dit budget.

  Skab et bedre indeklima
  Udover at din regning til varme bliver mindre er efterisolering faktisk med til at gøre dit indeklima væsentligt bedre, da det sikrer en mere stabil indetemperatur.

  Skal vi isolere dit tag, skillevæg eller dit nye hus? Ring til Kjærbyg og få en uforpligtende snak om, hvordan din mur eller tag får et godt lag isolering.

  Vælg os, fordi…

  Vi holder, hvad vi lover

  Hos Kjærbyg ApS lægger vi vægt på at overholde de aftaler, vi har indgået med dig som kunde. Det gælder både i forhold til mødetidspunkter, deadlines og budgetramme for projektet.

  Vi har erfaringen

  Vi har arbejdet i branchen i over 10 år og har igennem årene oparbejdet en solid og god erfaring og ekspertise, som nu kommer dig til gode som kunde i form af sikre og stabile løsninger.

  Vi er løsningsorienterede

  Vi er fulde af gode idéer og inspiration, hvis du ønsker sparring, idéer og vejledning til dit projekt. Det handler for os om at finde den bedste løsning til lige netop dig og dit projekt.