Døre og vinduer

 • Hjem
 • Døre og vinduer

​Få et uforpligtende tilbud

Vi kommer med glæde ud til dig, for at tage en snak og danne et overblik over tømreropgaven – og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, på netop din tømreropgave

  Din tømrer i Randers er ekspert i udskiftning af døre og vinduer

  Kjærbyg ApS står hellere end gerne for udskiftningen af dine vinduer og døre. Dine ønsker er i centrum og mulighederne er mange.

  Vinduer og døre skal naturligvis passe godt til huset, og de skal leve op til reglerne på energiområdet. Men derudover er der frit slag. Vi monterer alle former for vinduer og døre. Terrassedøre, glaspartier, tagvinduer, ovenlysvinduer, indvendige døre, mv. Hvis du bare skal have skiftet et enkelt vindue, tager vi os naturligvis også af det.

  Vi bidrager gerne med masser af inspiration til forskellige produkter og løsninger, ligesom vi finder priser og produktspecifikationer til dig på de ønskede produkter.

  Det er naturligvis også os, der står for al opmåling og bestilling af produkter.

  Når vi har monteret alle vinduer og døre, sørger vi for, at alle detaljer er på plads og i orden, inden vi takker af.

  Vi påtager os gerne større vinduesudskiftninger og vinduesmonteringer i eksempelvis boligforeninger eller i forbindelse med opførelse af nye boligblokke og lignende.

  Vælg os, fordi…

  Vi holder, hvad vi lover

  Hos Kjærbyg ApS lægger vi vægt på at overholde de aftaler, vi har indgået med dig som kunde. Det gælder både i forhold til mødetidspunkter, deadlines og budgetramme for projektet.

  Vi har erfaringen

  Vi har arbejdet i branchen i over 10 år og har igennem årene oparbejdet en solid og god erfaring og ekspertise, som nu kommer dig til gode som kunde i form af sikre og stabile løsninger.

  Vi er løsningsorienterede

  Vi er fulde af gode idéer og inspiration, hvis du ønsker sparring, idéer og vejledning til dit projekt. Det handler for os om at finde den bedste løsning til lige netop dig og dit projekt.