Gulve

Skal du have lagt et trægulv i din bolig eller i din virksomhed?

Kjærbyg ApS er klar til at tage sig kærligt af din opgave. Vi lægger trægulve af alle slags i Randers, Århus, Aalborg, Horsens og omegn.

Massive gulve eller klikgulve af laminat? Gulve på strøer eller flydende gulve?

Vi giver sparring og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, ligesom vi indhenter priser og inspirationsmateriale fra forskellige forhandlere.

Når du har valgt en løsning, måler vi op og bestiller alt hjem. Og så sørger vi naturligvis for, at dit nye trægulv ligger stabilt og flot, samt at de sidste detaljer og fodpaneler er helt på plads, inden vi forlader opgaven.

Skal du have etableret gulvvarme i forbindelse med det nye gulv, så sørger vi også for, at det sker.

Vi arbejder også gerne som underentreprenør, hvis du som storentreprenør søger et dygtigt og kvalitetsbevidst tømrerfirma til at lægge gulve i en hel stribe lejligheder eller rækkehuse. Effektivt tømrerarbejde med sans for detaljerne.

Nye trægulve et sted i Østjylland? Ring til Kjærbyg ApS!

Vi lægger trægulve i Randers, Århus, Horsens, Aalborg for både private kunder og erhvervskunder

Døre/Vinduer i Randers
Døre/ Vinduer i Randers

3 gode grunde til at vælge

KJÆRBYG ApS

L

Vi holder, hvad vi lover

Hos Kjærbyg ApS lægger vi vægt på at overholde de aftaler, vi har indgået med dig som kunde. Det gælder både i forhold til mødetidspunkter, deadlines og budgetramme for projektet.

L

Vi har erfaringen

Vi har arbejdet i branchen i over 10 år og har igennem årene oparbejdet en solid og god erfaring og ekspertise, som nu kommer dig til gode som kunde i form af sikre og stabile løsninger.

L

Vi er løsningsorienterede

Vi er fulde af gode idéer og inspiration, hvis du ønsker sparring, idéer og vejledning til dit projekt. Det handler for os om at finde den bedste løsning til lige netop dig og dit projekt.

Galleri

UDVALGTE ARBEJDSOPGAVER

Se flere billeder